Je stem en manier van spreken bepalen voor een groot deel hoe jij overkomt en wat mensen van je vinden.
Zorg dat ze niet afhaken en maak echt impact met je verhaal, boodschap of presentatie!

In dit e-book lees je waarom jouw stijl van spreken bepaalt hoe je overkomt op anderen, hoe je techniek in kan zetten en er staan waardevolle tips en oefeningen in om je bewuster te maken van jouw spreken.

Zorg dat je gehoord wordt en start door dit boek aan te vragen én het te lezen!

Laat je stem horen!

Herken jij dit?

  •  Je stem klinkt te hard of zacht, hees, schor, onzeker of juist dominant. Je komt anders over dan je zou willen.
  • Tijdens je pitch, podcast, presentatie of webinar komt je boodschap niet altijd over zoals je zou willen. Je wilt dat mensen geboeid blijven tot het eind. Je wilt anderen inspireren, verbinden en zelfs kunnen verkopen met je stem.
  • Je hebt een missie en wil dat mensen echt voelen wat je te brengen hebt. Je wilt spreken vanuit je kern: je hart en intuïtie.
  • Je wil minder in je hoofd zitten en beter leren voelen zodat je rust en balans vindt in je leven.

Jij bent jouw stem!
Als je je stem verandert, verander je ook van binnen.
Dan laat je jezelf pas echt zien en horen zoals je bent!

Over mij

Katinka Reiss

Toen ik nog heel klein was, was ik al bezig met stemmetjes nadoen als ik met poppen en knuffels speelde en zingen. Spelen met mijn stem dus!

Ook klets ik graag dus het is heel passend dat ik ruim 30 jaar geleden logopedist ben geworden. Daardoor heb ik kennis van de medische kant van de stem en dat combineer ik met holistisch luisteren naar de stem, waarbij ik ook een spirituele kant in mij heb. Dit maakt dat ik nu als stemexpert en sprekerscoach mijn heel eigen visie op de stem heb ontwikkeld.

Zacht, hard, scherp, ik weet precies hoe ik aan anderen kan leren hoe ze hun stem kunnen laten klinken zodat ze ontdekken wat ze in zich hebben en hoe ze impact  kunnen maken, hoe ze overkomen zoals ze echt zijn. Het mooie is namelijk dat als je je stem verandert er ook wezenlijk iets in jou verandert.

Het is dus niet alleen werken aan techniek maar vraagt zeker ook een persoonlijke benadering waarom je op een bepaalde manier praat en dat is ontzettend mooi om te onderzoeken. Blokkades en belemmeringen verdwijnen hierdoor en zo ga je echt vrij en ontspannen spreken.

Zo kan je met mij werken:

Kies welk aanbod er bij jouw wens en stem/spreken past.

Een gratis STEMscansessie van 30 min. inplannen over wat jij nodig hebt om zelfverzekerd en vrij te spreken? Neem vooral contact met me op.

Spreken met Impact
persoonlijk traject

1:1 VIP dag voor sprekers

Een dag alle aandacht voor jou en je stem. Ideaal als je weinig tijd hebt en meteen door wilt pakken om jouw spreken zo te verbeteren dat je alle ins en outs kent. Je gaat ontdekken wat je kan met je stem en hoe dat voelt in jou. Deze dag wordt geheel op maat gemaakt en ik ga helemaal uit van jouw wensen. Oefenen hoe je een podcast maakt? De stap maken naar spreken op een podium? Een spreker worden die meer impact maakt? Alles is mogelijk binnen deze dag.

Een gratis STEMscansessie van 30 minuten inplannen 
over wat jij nodig hebt
om zelfverzekerd en vrij te spreken? 

Opdrachtgevers

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail en ontvang direct mijn ebook:
Ontdek de kracht van jouw stem!
Hierin neem ik je mee in mijn visie over de stem en krijg je waardevolle inzichten en oefeningen uitgelegd.

Video's en Podcast

Ook te beluisteren op Spotify of in de Apple Podcasts App.
Vind je de podcast inspirerend? Laat dan een review achter en (het liefst) ⭐⭐⭐⭐⭐

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Email

info@katinkareiss.nl

Bellen

06 - 460 60 734

Scroll naar boven