Stem & Spreken - Academie

Inloggen

Log in om de trainingen te bekijken.

Veelgestelde vragen

Geen stress! Druk op de inlog knop hierboven en vervolgens zie je onder gebruikersnaam en wachtwoord een link ‘Wachtwoord vergeten’ staan. Volg de stappen en je ontvangt vervolgens een mail met daarin de mogelijkheid om jouw wachtwoord te resetten. 

Kom je hier niet uit? Stuur dan even een mailtje naar info@katinkareiss.nl en dan helpt mijn team je graag verder.

Ben je ingelogd en krijg je de melding dat je geen toegang tot de training hebt? 

Dit is vaak een cache probleem. Browsers werken met cache om de inhoud van websites snel te kunnen laden. Hiervoor slaan ze een gedeelte van de website op in jouw browser. Heel handig, maar soms werkt de browser nog met oude cache informatie waardoor het kan lijken alsof je geen toegang hebt, terwijl dit wel het geval is. 

De oplossing hiervoor is om de cache van je browser te legen. Dit kun je doen door naar geschiedenis te gaan en er daar vervolgens voor te kiezen om de cache te legen. Vervolgens refresh je de website pagina weer zodat hij weer up to date is. Ook kan je altijd proberen in te loggen via een andere browser of een incognito tabblad.

Heb je jouw cache geleegd en heb je nog steeds geen toegang? Mail dan even naar info@katinkareiss.nl en dan helpt mijn team je graag verder. 

Selecteer jouw training om te starten

Scroll naar boven